fbpx

Anna Todds populära fan fiction till Sverige

Under mitten av juni stod det klart att Anna Todd skapat en ny framgångssaga med sina böcker om Hardin och Tessa, en berättelse som bygger på fan fiction rörande One Direction och som direkt inspirerats av sångaren Harry Styles. Nu har sagan gått vidare till ytterligare ett kapitel och tre böcker planeras nu att släppas i Sverige under 2015. 

Boktugg rapporterade redan i juni om hur detta unga One Direction-fan tog idoldyrkan till en ny nivå genom att skriva berättelser inspirerade av sångaren Harry Styles. Historierna publicerade hon på sajten Wattpad där de lästs över 800 miljoner gånger. Under försommaren skrev Anna Todd kontrakt med Simon & Schusters imprint Gallery Books rörande tryckning av hennes historier, en affär som fick mycket uppmärksamhet och där Anna Todd spåddes en ljus framtid med en väl tilltagen ersättning från förlaget. Nu kommer hennes succéböcker även till Sverige där de ges ut på Norstedts förlag.

Den första boken i serien om fyra heter När vi möttes och kommer att släppas under våren, tätt följt av andra delen, När vi tvekade, och tredje delen När vi föll, som båda släpps under sommaren. Den fjärde och sista delen planeras att ges ut under hösten 2015.

ANNONS

Serien är såld till flera länder och ligger på topplistor världen över, något som gör att vi förmodligen inte har sett det sista av varken Anna Todd eller fan fiction som genre. Hatten av för Anna!

Foto: Rosie Rogers

 

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

ANNONS
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.