Björn Borgs memoarer på Norstedts förlag 2025

Patricia och Björn Borg. Björn Borg är en av tidernas främsta idrottsmän med en karriär som kröntes av fem raka Wimbledon-titlar. 1982 beslutade sig Björn Borg för att sluta spela tennis, bara 26 år gammal. Foto: Pressbild/Norstedts.

🎾 Självbiografi. Björn Borg delar för första gången sin livshistoria, från barndomen till tennislegend. Memoarerna, skrivna med hustrun Patricia Borg, ges ut av Norstedts 2025. Det internationella intresset är redan stort för boken om Sveriges tennisikon och Norstedts Agency som hanterar översättningsrättigheterna siktar på ett gemensamt utgivningsdatum för alla länder.

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,