Niklas Strömstedt släpper självbiografi

🎤 Biografi. Niklas Strömstedt fick sitt stora genombrott med jullåten Tänd ett ljus tillsammans med gruppen Triad 1987 och 1989 kom hans första egna stora hit Sista morgonen. 1990 släppte han albumet Om! och under 90-talet turnerade han med Rocktåget. Nu har han skrivit en betydligt längre text, Boken Om Niklas Strömstedt som utkommer på Norstedts den 1 september men redan nu går det att förhandsbeställa signerade exemplar hos Adlibris.
– Det här är modern musikhistoria med underbara beskrivningar av hur det går till ”behind the scenes” , kombinerat med en mycket personlig och intressant livsberättelse, allt berättat med hans eget sound, säger bokens förläggare Eva Gedin i ett pressmeddelande.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid.