Camilla Karlsson debuterar med Piren

Camilla Karlsson

Jag heter Camilla Karlsson och bor med min sambo, våra två döttrar, två katter och tre hundar utanför Påryd.

Den 25 januari går min dröm i uppfyllelse då min bok, Mollys Mysterier – Piren, får se dagens ljus.

Jag har alltid gillat att skriva och läsa men tyvärr har båda delarna legat på is genom åren men för ca 6 år sedan började jag skriva på min nu debuterande ungdomsdeckare. När pandemin sedan slog till tog jag tillfället i akt och gick skrivarkurser via zoom. Där fick jag lära mig allt som hjälpte mig i mål.

Mitt jobb som skolbusschaufför har hjälpt mig mycket med inspirationen men även mina egna döttrar. Att kunna sitta och prata med barnen i bussen har gett mig många tankar och funderingar. En del är väldigt nyfikna på livet, fråga en hel del och gillar att samtala men det finns även de som hellre sitter med sina mobiler.

Piren

Piren

Dyk in i Mollys värld full av mysterier, vänskap och oväntade äventyr!

Molly, en smart och nyfiken tjej, snubblar över något som förvandlar hennes sommar till en virvelvind av spänning. När en inbrottsvåg sköljer över staden, och en värdefull tavla försvinner från det lokala museet, är det upp till Molly att koppla ihop ledtrådarna och lösa gåtan. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,