Hiort & Betnér debuterar med en spännande kriminalroman

Bo Hiort och Rune Betnér

Vi, Hiort & Betnér, är två äldre herrar med ett förflutet inom skolan och mediabranschen. Efter gymnasiet på 70-talet skiljdes våra vägar, men vi höll kontakten genom åren och förblev vänner.  Av en slump kom vi de sista åren av våra yrkesliv att arbeta på samma skola. Många gånger pratade vi då om att skriva något tillsammans, något som vi redan provat på under gymnasietiden.  

När vi på ålderns höst vandrade ut från skolan mot en hägrande framtid tog vi chansen att göra verklighet av planerna.

Under några dagars uppladdning i det anrika Rom gick vi igenom vilka erfarenheter vi hade att lägga i grytan och vilken smak och eftersmak vi ville nå fram till. Därefter började vi koka ihop och skriva på storyn, en berättelse som rörde sig i gränslandet mellan ont och gott. Det blev några väldigt roliga år där sanning och lögn vävdes samman. 

Nu är vi i mål, äntligen redo att dela med oss. Behöver vi säga att vi redan är igång med ytterligare en bok?

Den falskspelande violinisten

Den falskspelande violinisten

Violinisten Daniel Wronge står på toppen av sin karriär. Från att en gång ha betraktats som begåvat underbarn har han nu hela världen som sitt arbetsfält. En enad kritikerkår hyllar honom oreserverat. Men det finns ett undantag. Ett avgörande undantag. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,