Magnus Lindblom debuterar med Stjärnskådaren från Nabta Playa

Foto: Magnus Lindblom

Jag är intresserad av historia, andlighet och äventyr och gillar fantasy. Så det finner sig naturligt att jag skriver om sådant. Mitt skrivande ser jag även som en form av själslig och psykologisk läkning, ett sätt att få ur mig vad mitt inre vill förmedla, och även ett sätt att i romanform dela med mig av tankar, verktyg och visioner.

Mina berättelser är tänkta att få läsaren att reflektera över vad som egentligen kan vara verkligt och sant. Är den accepterade verkligheten så verklig som den sägs vara? Är fantasy bara fantasier? Vad finns dolt i vårt inre, och vad finns gömt i vår historia? Att skriva i form av äventyrliga berättelser, kryddade med lite romantik och mystik gör det hela mer lättillgängligt för läsaren. Jag hoppas att mitt skrivande ska vara både underhållande och kunna beröra läsaren på djupet.

Förutom att skriva gillar jag att måla akvarell och göra grafik. Jag älskar även naturen och att odla (och äta!) grönsaker på min lilla kolonilott.

Stjärnskådaren från Nabta Playa

Stjärnskådaren från Nabta Playa

Leoni är 17 år. Efter en naturkatastrof där hans mor och syster omkommer ger han sig med sin far iväg på en resa genom norra Afrika till Nabta. Där utbildar han sig till stjärnskådare. Han får lära sig se med sitt hjärtas inre kammare, blir förälskad i den vackra Muroa och lär sig om stjärnorna. Men fadern får ett uppdrag i Giza, och där tar Leonis äventyr ny fart. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,