Donald Trump ger ut fotobok på eget förlag – skriver bildtexterna själv

USA:s dåvarande president talar i telefon vid sitt skrivbord i Ovala rummet i Vita huset i oktober 2020. Foto: Alex Brandon/AP/TT.

Donald Trump sammanfattar sin tid i Vita huset – i en ny fotobok. Enligt New York Times ska boken ”Our journey together” innehålla mer än 300 fotografier med bildtexter skrivna av den före detta presidenten.

Boken ges ut av förlaget Winning Team Publishing, som skapats av sonen Donald Trump Jr och Sergio Gor, vilka båda jobbade i Trumps kampanjstab 2020. Det är oklart om expresidenten först försökt sälja boken till andra förlag.

Det har tidigare ryktats om att Donald Trump är på gång att skriva sina memoarer, bland annat för att han själv påstått att han ”skriver som en galning” och hävdat att ”när den tiden kommer kommer ni att få se böckernas bok”.

”Our journey together” sammanfattar dock bara hans ämbetsperiod i bilder, med kortfattade kommentarer. Boken ges ut den 7 december.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,