Donald Trump ger ut bok med brev från Kim och Oprah

Dåvarande president Donald Trump stod 2019 som första amerikansk president på nordkoreansk mark i Panmunjom, mellan Nord- och Sydkorea. Han träffade Nordkoreas diktator Kim Jong-un. Arkivbild: Susan Walsh/AP/TT.

I sin nya bok Letters to Trump samlar USA:s ex-president Donald Trump 150 brev från en rad kända personer, högt uppsatta politiker, företagstoppar och despoter, rapporterar The Guardian.

Hillary Clinton, Richard Nixon, Oprah Winfrey och Nordkoreas diktator Kim Jong-un är några av författarna till breven som Trump tagit emot under en 40 år lång period, och som nu blir publicerade för allmänheten.

En av de mest kontroversiella brevväxlingarna är den med Kim Jong-un. Breven blev upphov till en stor kontrovers när det framkom att de tillhörde de hemlighetsstämplade dokument som Trump förvarat på sitt residens Mar-a-Lago efter sin presidenttid, vilket nu är under utredning.

”Letters to Trump” är Trumps andra bok sedan han förlorade valet 2020. Boken ges ut i april av samma förlag som gav ut hans första, ”Our journey together”, som är en fotobok om hans tid som president.

Boktuggs fotnot: Winning Team Publishing är Donald Trumps eget förlag.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.