ANNONS

Jamaica Kincaid till Malmö stadsbibliotek i augusti 2021

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Författaren Jamaica Kincaid besöker Författarscenen på Malmö stadsbibliotek den 13 augusti i ett samtal med kulturskribenten Rakel Chukri. Samtalet kommer att ske inför sittande publik.
– Vi har i ett par år fört diskussioner med Kincaid och på bokmässan för två år sedan kom vi överens om att hon skulle gästa Malmö i augusti 2020. Det satte ju dessvärre coronaviruset stopp för och därför känns det extra roligt att hon nu vill flyga hit från USA för att vara den första författaren som gästar oss när vi åter kan mötas, säger Per Bergström, producent för Författarscenen.
Biljetterna är kostnadsfria men platserna är begränsade till 240 personer.
Kincaids senaste bok (Boken om) Min trädgård gavs ut i maj 2020 av Bokförlaget Tranan.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL