Balle och Keene gästar författarscen i Malmö

Danska författaren Solvej Balle. Arkivbild: FREDRIK SANDBERG/TT.

Solvej Balle, Irene Solà, Sjón, John Keene och Ewa Illouz – det är några av de författare som gästar Författarscenen på Malmö Stadsbibliotek i vår.

”Balle och Illouz är två internationella stjärnnamn från vitt skilda områden som båda har en läsekrets som efterfrågat att få höra dem. Så det känns väldigt bra att de kommer till Malmö”, säger Författarscens producent Per Bergström i ett pressmeddelande.

Sammanlagt gästar författare från sex olika länder. Danske Ramus Daugbjerg, katalanska Irene Solà och isländske Sjón möts på scen i maj och samtalar kring återmystifiering av litteraturen.

Bland de svenska gästerna syns Quynh Tran samt Augustprisade Andrev Walden som inleder säsongen den 5 februari. Den amerikanske författaren John Keene, nu aktuell på svenska med prisade diktsamlingen ”Punks”, avslutar vårsäsongen den 30 maj.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL