Eleonore Holmgren debuterar med varm roman om oväntad vänskap

Eleonore Holmgren. Foto: Gabriel Liljevall

Jag kan se hur fascinationen för goda berättelser och lusten att skriva löper som en röd tråd genom mitt liv. Jag började sluka böcker så snart jag lärt mig läsa och var stammis på biblioteket. Jag tyckte att uppsatsskrivning var det bästa som fanns. Av en slump blev skrivandet på allvar när jag som femtonåring fick frilansjobb på en lokal tidningsredaktion i Tierp. Vägen ledde sedan vidare till kommunikatörsyrket.

För tre år sedan sa jag upp mig och startade eget för att få mer tid för eget skrivande. Suget efter att skriva fritt har gradvis ökat med åren. I mitt huvud har jag samlat fröer som någon gång kanske kan bli till en hel historia. Jag lutar mig gärna tillbaka och iakttar andra människors egenskaper och beteenden. Jag tjuvlyssnar skamlöst på samtal och läser mellan raderna i till synes obetydliga notiser. Det går att hitta något intressant i det mesta om man gräver lite. Ett av dessa frön har nu fått blomma ut i min första bok vilket känns alldeles fantastiskt.

Sista sommaren

Sista sommaren

”Rörande, roligt och mycket sommar!”

Expressen

Sista sommaren är en varm och underhållande roman om ett slumpartat möte, en oväntad vänskap och en oförglömlig sommar.

Adam är utkastad hemifrån och på flykt från en knarklangare när han desperat bryter sig in i ett hus i Stockholms skärgård. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,