ANNONS

Eleonore Holmgren. Foto: Gabriel Liljevall

Eleonore Holmgren debuterar med varm roman om oväntad vänskap

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag kan se hur fascinationen för goda berättelser och lusten att skriva löper som en röd tråd genom mitt liv. Jag började sluka böcker så snart jag lärt mig läsa och var stammis på biblioteket. Jag tyckte att uppsatsskrivning var det bästa som fanns. Av en slump blev skrivandet på allvar när jag som femtonåring fick frilansjobb på en lokal tidningsredaktion i Tierp. Vägen ledde sedan vidare till kommunikatörsyrket.

För tre år sedan sa jag upp mig och startade eget för att få mer tid för eget skrivande. Suget efter att skriva fritt har gradvis ökat med åren. I mitt huvud har jag samlat fröer som någon gång kanske kan bli till en hel historia. Jag lutar mig gärna tillbaka och iakttar andra människors egenskaper och beteenden. Jag tjuvlyssnar skamlöst på samtal och läser mellan raderna i till synes obetydliga notiser. Det går att hitta något intressant i det mesta om man gräver lite. Ett av dessa frön har nu fått blomma ut i min första bok vilket känns alldeles fantastiskt.

Sista sommaren

Sista sommaren

Sista sommaren är en varm och underhållande roman om ett slumpartat möte, en oväntad vänskap och en oförglömlig sommar.

Adam är utkastad hemifrån och på flykt från en knarklangare när han desperat bryter sig in i ett hus i Stockholms skärgård. Läs mer »

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

info@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL