Marie Lindström debuterar med personlig berättelse om överlevnad

Marie Lindström. Foto: Claudia Mårtensson, Den lilla Fotobyrån

Jag heter Marie Lindström. Jag är en passionsdriven affärskvinna som mars 2020, svårslagen timing, klev av en framgångsrik karriär inom finansbranschen för att bli entreprenör och författare. Eller rättare sagt, skrivande författare har jag verkat som hela mitt liv men det är först nu jag kan titulera mig utgiven författare.

Min första bok Nummer 204 får resa hem är non-fiction. Baserad på en verklig händelse som förändrat om inte allt, så enormt mycket. Som gett insikter jag vill dela med mig av då jag själv sökte efter igenkänning och läkande ord men inte fann någon sådan bok. Mitt mål som författare är att komma in under skinnet. Att skriva det som känns, kanske till och med bränns. Det som gör skillnad, som ger nya insikter och tankar.

I det skrivna ordet finns så oändligt mycket att utforska, mitt bidrag till mina läsare är att bjuda med dem på en resa.

Nummer 204 får resa hem

Nummer 204 får resa hem

Bland spillrorna efter tsunamin i det som nyss var ett paradis, trotsar hon sin sönderslagna kropp i kampen för sina barn och sin man. Hon tvingas finna oanade styrkor inom sig själv och fastän rädslan för en nästa våg ständigt är närvarande, låter hon inte någon, eller något stå i hennes väg. Han skriker. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,