ANNONS

Runar Sögaard skriver självbiografi – lovar avslöja privata hemligheter

Runar Sögaard har skrivit en bok om sitt liv. Arkivbild: Christine Olsson/TT.

Runar Sögaard ger ut sina memoarer. I boken ”Gud gav oss tio bud – jag har brutit mot nio av dem” lovar den före detta predikanten att bjuda på ”hemligheter han aldrig tidigare avslöjat om privatlivet”.

Han blev Runar med stora delar av det svenska folket när han gifte sig med Carola Häggkvist 1990. Sedan dess har Runar Sögaard fortsatt att vara rubrikernas man. I självbiografin Gud gav oss tio bud – jag har brutit mot nio av dem som ges ut i slutet av oktober berättar han också om åren med Livets Ord, kändisvännerna och bokföringsbrotten.

”Vad jag lärt mig genom allt är att man kan misslyckas väldigt många gånger. Men misslyckad blir man enbart om man lägger skulden på någon annan”, skriver Sögaard i ett pressmeddelande om boken.

TIPS: Senaste numret av Magasinet Boktugg ute nu!

Hitta alla tidigare utgåvor av Magasinet här!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Relaterade nyheter