Matilda Gustavsson och Lars Lerin prisas av BMF i Din Bok – Vårt Val

Svenska Bokhandelsmedhjälpareföreningens årliga pris Din Bok – Vårt Val, som delas ut till en vuxenbok och en barnbok, tilldelas år 2020 Matilda Gustavssons Klubben (Albert Bonniers förlag) och Lars Lerins Trollet är inte hemma (Bonnier Carlsen). Priset går till den svenska författare, som med sin under det närmast föregående året utkomna bok, skänkt landets bokhandelsanställda den största behållningen och personliga tillfredsställelsen. Priset består av en dubbelsidig, gjuten bronsplakett, designad av Lennart Andersson. Plaketterna kommer att delas ut till författarna senare under året.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Den här artikeln är möjlig tack vare

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Vill du bidra med mindre belopp går det bra att swisha på 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.