fbpx

Första kapitlet: Jag var tvungen att gå av Johanna Mo

Helena Mobackes tillvaro rämnar när hon misstänker att hennes sons mördare är tillbaka. Hon har skapat ett liv som fungerar men nu kastas hon tillbaka till katastrofen som tog hennes son och förstörde hennes äktenskap. Och Clownstryparen verkar denna gång vara ute efter Helena. Han riktar in sig på platser som har betytt något för henne, och personer i hennes närhet. En katt och råtta-lek inleds medan hon försöker hålla huvudet kallt, men hennes starka vilja att hämnas Antons död gör att hon balanserar på vansinnets rand. Helena, som redan förlorat allt en gång, riskerar att göra det igen. Första avsnittet av tio.

Det här är en ljudboksserie – klicka på länken för att lyssna på första kapitlet.

Du behöver inte registrera dig eller vara medlem någonstans för att lyssna. Länken går till Soundcloud.

Jag var tvungen att gå E1

Jag var tvungen att gå E1

  • Förlag: Bonnier Bookery
  • Format: Ebok (EPUB)
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2019-06-25
  • ISBN: 9789188835901
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Stäng meny