Carina Englundh debuterar med Skuggor av familjen

Carina Englundh

Jag skriver feelgoodberättelser med sorgkant fyllda med humor och hoppfulla slut.

Intresset för litteratur och det kreativa gav mig grunden till en karriär inom kommunikation. Jag utbildade mig till journalist och tog en examen i MBA. Rollerna som marknadschef och kommunikationschef för varumärken som Team Olivia, ledande vård och omsorgsbolag, Svenska Spel, Svenska Postkodlotteriet, JCDecuax, Taxi Stockholm, Cancerfonden har genererat reklampriser som Guldägg, Epica, Cannes Lions, One show, för att nämna några. 

Fröet till romanidén kom för drygt tio år sedan när jag studerade psykologi under två år. Jag upptäckte under utbildningen på ett mer djupare plan hur vi oavsett bakgrund ofta bär med oss obearbetade minnen från barndomen. Minnen som präglar våra beslut dagligen. Och hur befriande det är att lösa knutar och gå vidare och bli sann mot sig själv. 

Varje kväll tänker jag på tre saker som hänt under dagen som gjort mig tacksam. Det kan vara både stora och små saker och även tunga dagar finns alltid något ljust att lyfta fram. För mig är det viktigt att prioritera relationer och aktiviteter som ger mening. Som att få vara kreativ i skrivandet, det får mig att må bra.

Skuggor av familjen

Skuggor av familjen

Tvåbarnsmamman Jenny är en glamorös, tuff och smart affärskvinna. Hon är gift med Ted och växte upp i Bromma, Stockholm. Hennes barndom präglades av dominansen från sin alkoholiserade pappa, som styrde familjen med järnhand. Men en dag, när Jenny får ett brev från sin döende, undertryckta mamma, avslöjas hemligheter som får hennes värld att rämna. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,