Alexandra Kubresli debuterar med Notes from that war

Alexandra Kubresli

Mitt namn är Alexandra Kubresli. Jag är skribent, översättare och student baserad i Sverige. Mina tidigare studier i politik och arabiska, samt sociologi och litteratur inspirerade mig att debutera med Notes From That War – omskakande dikter som skildrar en övergiven mamma och hennes barns liv under krig, terrorstyre och sanktioner.

Dessa anteckningar var inte avsedda att publiceras. Jag skrev dem tyst för mig själv, för att dissekera mörker och bearbeta vad det gör med människan, tron och friheten. Framför våra ögon medan vi ser på. Det finns så mycket att ta in, för mycket ondska. Det här är kriget, livet, rädslan.

Notes from that war

Notes from that war

  • Förlag: BoD
  • Utgiven: 2022-10-05
"These notes were not intended to be published. I was writing them silently with myself as the only reader, to dissect darkness and process what it is doing to flesh and blood. To religion and freedom. In front of our eyes as we watch from the sidelines. There is so much to take in, too much evil. It is that war, that life, that fear. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter