ANNONS

NFL-spelaren Colin Kaepernick ger ut memoarer på eget förlag och skriver avtal med Audible

Namnet Colin Kaepernick låter bekant även för dem som inte gillar amerikansk fotboll. Detta efter att San Fransisco 49ers quarterback protesterade mot diskriminering genom att gå ner på knä under nationalsången. Vilket gjorde president Trump rasande. Nu skriver han sina memoarer och startar eget förlag – Kaepernick Publishing som ska skapa möjligheter för ”black and brown writers”. Än så länge är han den ende offentliggjorda författaren – men han har redan skrivit avtal med Audible som ska producera ljudböcker av förlagets utgivning. (Publishers Weekly)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se