Renée Ripman debuterar med erotisk ung vuxen-fantasy

Renée Ripman. Foto: Angelica klang

Vårt hem är mer besökt än centralstationen i Stockholm, känns det som i alla fall. Med man och sju barn, två barnbarn, är det en konstant rörelse. Kanske är det därför katten Lennart tycks självmordsbenägen emellanåt, där han sitter mitt på vägen och agerar vägbula. Med flera tonåringar kvar under samma tak (samt alla deras vänner) har jag självutnämnt mig till expert på hur ungdomar tänker och agerar. Jag kan faktiskt inte minnas en enda tråkig dag här hemma. 

Sen jobbar jag ju som chaufför också. Obetald givetvis. De små ska än hit än dit. Det är inte lätt att hitta ”egen tid” när man är förälder. Min man har fått smak för meditation och verkar uppnå bästa effekt genom att bli magiskt onåbar. Det gör mig lite avundsjuk emellanåt. Jag valde att börja skriva, och försvinner då in i en annan värld där tankar, bilder och fantasi smälter samman. Med byrålådan full av manus som endast var tänkta för mig själv, lät jag till slut min syster Lorrain få ta del av historien om Rebecca och djävulens söner. Hon övertalade mig att jobba vidare för att få den publicerad. Tjat, pepp och hejarop under några år … och nu har den blivit publicerad som min första roman på den svenska marknaden.

Om det är något jag vill förmedla till mina barn är det att ”Våga drömma stort, gör slag i saken och lägg upp en plan vad ni vill ha ut av livet. Våga utsätta er för det okända, så är allt möjligt”. Barnen har tackat oss upprepade gånger för att vi finns där för dem. Som familj har vi ett eget motto vi lever under. ”I en riktig familj hjälps man åt.”

Rebecca och Djävulens söner

Rebecca och Djävulens söner

Starka färger virvlar runt omkring Rebecca och hon är tillbaka i drömmen igen, den där drömmen som återkommit de senaste månaderna. Den som aldrig vill släppa taget om henne.

Rebecca drömmer, färgstarkt och intensivt. En främmande varelse med gröna ögon besöker hennes flickrum om natten, men när hon vaknar bär hennes kropp på fysiska tecken från nattens erotik. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,