fbpx

Hokus pokus: Far och flyg

Hokus pokus: Far och flyg
Serie Hokus pokus
Författare
Medverkande
Förlag Olika Förlag
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor41
Vikt220 gr
Utgiven2018-08-20
SABHcf
ISBN 9789188613196

Noomi tycker om att spela basket.
Men det går ju inte om bollen är på skolans tak.
Hur ska hon få ner den?
Tänk om hon kunde flyga! 

Det här är andra boken om Noomi. Den första heter Hokus pokus: Häxa i läxa.

Denna bok ingår i Olikas serie med lättlästa böcker som passar barn som börjat läsa. Korta meningar. Lite text per sida.

Sagt om boken:

Berättelsen är spännande när man följer Noomis sätt att ta revansch och skipa rättvisa. Hanna Böhms färgstarka illustrationer skildrar en mångkulturell värld på ett inbjudande och varmt sätt. Far och flyg är en inspirerande lättläst skildring om en vardag som många kan känna igen sig i.
Christina Wedenmark, BTJ

Den här boken är så älskad redan. Den landade i lådan i onsdags och vi har snittat 3 läsningar/dag hittills. Min fyraåring (snart 5-åring till och med) tycker att det är spännande med kvasten, och att hon slår tillbaka mot den där dumma stora tjejen med ett kaxigt ingen tror på häxor ändå. Jag gillar bildspråket, de härliga färgerna och känslan av att kunna göra precis allt. Boken har dessutom korta meningar och passar perfekt att lära sig läsa själv i när lusten faller på. Det är fredagens boktips!
365 böcker du borde läsa

OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre!  

 

Stäng meny