fbpx

Argarok, mörkrets återkomst

Argarok, mörkrets återkomst
Serie Agarok
Författare
Förlag Apec Förlag
GenreFantasy och science fiction
FormatStorpocket
SpråkSvenska
Antal sidor295
Vikt465 gr
Utgiven2013-10-10
ISBN 9789186139759
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
"Argerok mörkrets återkomst..."
Argarok är en elddrake som lever i en by tillsammans med sina vänner i den magiska världen Dremara, skapad av djurliknande gudar. Förr i tiden rådde det krig mellan Dremara och onda varelser från den mörka världen Kernoxet som leddes av Lord Domlor. Men när väktarna av elementen förseglade honom djupt nere i underjordens avgrund försvann de. Hundra år senare får Argarok och hans vänner reda på att de är de nya väktarna över Dremara och nu måste de lära sig att kontrollera sina krafter.
Argarok är Roni Cifticis debutroman som kom ut 2010 då han var 17 år och gick på gymnasium.
Argerok mörkrets återkomst är Ronis andra bok … Tre månader efter sin seger har Argarok och hans vänner levt ett fridfullt liv i sina nya hem. Men när skuggorna växer sig starkare faller Dremara åter igen i mörker av Kernoxets härskarinna, Devnarin. Separerade från varandra måste Argarok och de andra ge sig ut på en resa mellan ljus och mörker för att rädda sin värld från mörkret, och på sin resa träffa nya vänner och hindra kernoxeterna från att befria den mörka härskaren…
Roni E. J. Ciftci 20 år, bor i Spånga Han började skriva korta äventyrsnoveller när han gick på högstadiet. Sedan dess ägnar Roni sin fritid åt skrivandet.
Hösten 2012 fick Roni Solna stadsbiblioteks ”hederspris” med sagan om Arima i Novellprisfesten 2012.
Novellprisfesten är ett samarbete mellan Solna stadsbibliotek, Solna gymnasiums bibliotek och Kultur och evenemang i Solna.
Stäng meny