Mammaform : under och efter graviditeten

Mammaform : under och efter graviditeten
Författare
Medverkande
Förlag Lind & Co
GenreSport, motion och friluftsliv
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor135
Vikt695 gr
Utgiven2013-03-19
SABVgab
ISBN 9789174611410
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Att träna under graviditeten är bra både för kropp och själ, men hur hittar man den bästa formen av motion?
För Petra Larsson har träning alltid varit en självklar del av vardagen. När hon i början av 2010 fick beskedet att hon var gravid, blev det en smärre chock. Vad skulle hända med hennes fria liv och hur skulle den kropp hon kände så väl förändras? Och framför allt - skulle hon kunna fortsätta träna så som hon var van vid?
Under Petras graviditet föddes idén till Mammaform - Under och efter graviditeten. Hon saknade en passande bok med inspirerande träningstips och bra råd för den som vill vara aktiv under sin graviditet samt snabbt komma i form efter förlossningen.
Mammaform är en tydlig och enkel handbok för dig som vill träna riskfritt under och efter din graviditet. Oavsett om du vill ta det lite lugnare eller köra hårt finns konkreta tips och träningsprogram i allt från yoga och dans till styrketräning och simning. Boken gör det lätt att hitta formen och ha en fortsatt aktiv livsstil.

PETRA LARSSON, född 1976, har under två decennier instruerat och utbildat i träning runt hela världen. Hon har mångårig fitness- och hälsoutbildning, bland annat från prestigefyllda The Academy. Petra har även spelat professionell basket och är verksam som instruktör och domare i flera olika träningsgrenar, bland annat poledance, och grundade år 2010 Svenska poledanceförbundet. Hon har också varit anlitad som expertinstruktör till tv-program som Lets Dance, Du är vad du äter och Topphälsa, och driver nu egen dansstudio i Stockholm.