Naughty forties, fab fifties : ät dig ned i vikt och upp i form

Naughty forties, fab fifties : ät dig ned i vikt och upp i form
Serie Hälsa och Livsstil
Författare
Medverkande
Förlag Optimal Förlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor144
Vikt623 gr
Utgiven2012-01-31
SABQcaa
ISBN 9789172412354
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Maximera din form med rätt mat Vi kallar det Naughty forties och Faboulus fifties. De galna, roliga, spännande åren efter fyrtio. Den tid då våra kroppar förändras och behöver bättre och nyttigare mat för att fortfarande fungera så bra som vi själva vill. Du kanske upplever att kroppen inte längre hänger med på samma sätt som förr. Suget efter onyttigt godis och skräpmat har blivit större. Det här är åldern när fler och fler blir överviktiga, får högt blodtryck och framför allt känner av övergångsbesvär.

Så här äter och lever du som en äkta Naughty forty-girl! Cathrine Schück och Zara Doublet beskriver en kost där du rensar ut allt godis, färdiglagad mat och annat skräp och ersätter med god, nyttig och hälsosam mat! Behåll ljust kött, fisk, grönsaker, linser, bönor, frön och nötter. Utnyttja det naturliga fytoöstrogenet som finns i linfrön och sojaprodukter. Undvik rött kött, mejeriprodukter, ris, pasta, bröd och alla former av socker och ät hellre bär än frukt. Den här boken hjälper dig hitta tillbaka till din gamla form.

Cathrine Schück har skrivit ett flertal kokböcker med inriktning på mat och hälsa, bl. a. LCHF för tjejer tillsammans med Lars-Erik Litsfeldt (Optimal Förlag, 2011). Hon är matskribent i olika tidningar och har dessutom drivit stjärnkrogen Gourmet i fem år.

Zara Doublet är ursprungligen från London, men har bott på Mallorca de senaste tjugo åren. Hon är specialiserad på att fotografera mat, människor, landskap och bröllop.