fbpx

I djävulens sällskap

I djävulens sällskap
Serie Alan Banks
Författare
Medverkande
Förlag Månpocket
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatPaperback/mjukband
SpråkSvenska
Antal sidor425
Vikt0
Utgiven2008-12-19
SABHce
ISBN 9789170016615
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Karen Drew hittas en kall morgon i mars i sin rullstol, stirrande ut över havet -- med avskuren hals . Kriminalkommissarie Annie Cabbot, som lånats ut till Östra distriktet, tar hand om fallet. Samma morgon hemma i Eastvale hittas den nittonåriga Hayley Daniels våldtagen och strypt i The Maze, en labyrint av smala gränder bakom torget i Eastvale, efter en våt kväll på stan tillsammans med vännerna. Överkommissarie Alan Banks kopplas in på det fallet. 

Banks hittar massor av misstänkta medan Annie kör fast direkt – tills hon får ett genombrott som ger utredningen en lika chockande som ny inriktning vilken också påverkar Banks. Sedan inträffar ytterligare något i The Maze som ser ut att förena de båda fallen på ett lika bisarrt som mystiskt sätt.

Medan Banks och Annie gräver i det förflutna för att söka bakomliggande orsaker tvingas de dessutom att hantera sin känslomässiga barlast och de personliga demonerna från sitt tidigare förhållande. Och det står snart klart att de har två mördare nära inpå sig och att vem som helst av dem kan slå till igen – i vilket ögonblick som helst!

Stäng meny