Kärlek, bakelse och en mops

Kärlek, bakelse och en mops
Författare
Medverkande
Förlag HarperCollins Nordic
GenreUtländska berättare
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor358
Vikt199 gr
Utgiven2019-10-10
SABHce
ISBN 9789150944570

Charmig feelgood med jultema för alla som älskar hundar och bakver. 

Ibland är en oönskad förändring det bästa som kan hända.

Brydie Bensons liv är en enda röra. Hon är nyskild, arbetslös och har inte ens tak över huvudet. Motvilligt tackar hon ja till erbjudandet att bo gratis i ett stort hus, mot att hon tar hand om den dreglande och deprimerade mopsen Teddy som ingår i avtalet.

För att kunna betala sina räkningar tar Brydie ett nattjobb på bageriet i mataffären, och det är där hon får den briljanta idén. Varför inte kombinera sin kärlek för bakning med sina nyfunna hundkunskaper? Det hembakade hundgodiset blir snabbt en succé, och mitt i allt dyker den irländska varghunden Sasha upp med sin husse, läkaren Nathan Reid med de ostyriga lockarna och leendet som får Brydies hjärta att slå snabbare än vanligt.

När hösten övergår till vinter går det upp för Brydie att livet är ungefär som att lära sig ett nytt kakrecept: man måste testa några gånger innan det blir perfekt.

"Charmig och välskriven"

- Anette Nilsson, BTJ-häftet nr 21, 2018

"Mysig läsning full av hundar, romantik och småstadscharm."

-Kirkus Reviews

"Noblins berättelse om att finna sig själv, fylld av färgstarka karaktärer, är både lättsam och hjärtevärmande. En godbit att se fram emot för alla läsare."

-USA Today

***

ANNIE ENGLAND NOBLIN har skrivit flera hyllade romaner där hundar spelar en viktig roll. Hon bor med sin familj i Missouri i USA, och när hon inte skriver eller undervisar i engelska på Arkansas State University arbetar hon med att ta hand om hemlösa hundar och katter.