Pasta wizard

Pasta wizard
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Digital
GenreMat och dryck
FormatEbok (EPUB)
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2024-09-27
SABQcaa
ISBN 9789127188747

I flera &aring;r har Oskar Montano rest runt i Italien och v&auml;rlden f&ouml;r att hitta de godaste pastar&auml;tterna. Oskars k&auml;rlek till pasta b&ouml;rjade tidigt i barndomen med hans italienska morfars oxsvansragu varje s&ouml;ndag. Efter tio &aring;r av pizzadegn&ouml;rderi och boken <em>Pizza wizard </em>&auml;r fokus nu p&aring; pasta och vad det &auml;r som g&ouml;r att det &auml;r s&aring; bra comfortmat.

Tusentals tester med olika mj&ouml;ler och blandningar har kn&aring;dats f&ouml;r att hitta den ultimata pastadegen och de b&auml;sta recepten f&ouml;r b&aring;de f&auml;rsk och torkad pasta. F&ouml;lj med p&aring; Oskars jakt d&auml;r han bjuder p&aring; sina favoritpasta-r&auml;tter fr&aring;n olika platser i Italien.

<em>Pasta wizard </em>&auml;r en manual f&ouml;r att g&ouml;ra perfekt hand&shy;gjord pasta. L&auml;r dig blanda mj&ouml;l, vatten och &auml;gg till sm&aring; konstverk. Boken inneh&aring;ller sju olika grunddegar p&aring; allt fr&aring;n silkeslen &auml;ggpasta och deg utan &auml;gg med lite tuggmotst&aring;nd till luftig gnocchideg, och f&ouml;rslag p&aring; ett 15-tal f&auml;rska pastasorter du kan g&ouml;ra av degarna.Ut&ouml;ver det inneh&aring;ller boken ett 40-tal pastar&auml;tter som funkar lika bra med b&aring;de f&auml;rsk och torkad pasta &ndash; raguer, klassiker, fylld pasta och minestra (pasta i soppa). Avslutningsvis finns ett litet kapitel med dolci, s&ouml;tsaker, som &auml;r extra goda efter en pastamiddag.