Karin Sundberg debuterar med spänningsroman

Debutanten Karin Sundberg. Foto: Lina Eidenberg Adamo

Allt som är dig kärt börjar med att ett övergivet spädbarn hittas i Millesgårdens trädgård. Det är ingen slump. 

Jag började skriva på boken för fem år sedan när jag blev mamma. Äntligen skulle jag få tid att förverkliga mina skrivardrömmar. 17 månader senare blev jag mamma igen och när min första son fyllde fyra hade jag hunnit få tre barn. Denna bok är därför skriven på allt ifrån parkbänkar till den lilla stunden på bussen. Helt enkelt är jag otroligt glad att det faktiskt blev en bok! En röd tråd i berättelsen är barn och deras utsatthet och kommer givetvis av att barn dominerat mitt liv de senaste åren. 

Boken är den första delen om Pica-gruppen, en fiktiv polisgrupp inom Norrmalmspolisen som arbetar med de icke kända kriminellas brott. En kriminalitet som lätt suddas ut i kanterna när den riktigt grova brottsligheten ökar. Temat för boken är hur det moderna övervakningssamhället både skyddar och gör oss sårbara. Jag hoppas att boken ska ta er med på en spännande resa där gränsen mellan vad som är moraliskt riktigt eller ej varierar. Där linjen inte alltid är lika knivskarp som vi skulle önska. En berättelse som handlar om att vara människa och vilja påverka sitt eget öde.

Allt som är dig kärt

Allt som är dig kärt

Tidigt en vårmorgon hittar konstintendenten Thiel Sager ett övergivet spädbarn i Millesgårdens trädgård. Den lilla flickan är välklädd och sitter i en dyr bilbarnstol, men ingen har anmält henne som saknad. Det finns heller inga spår som visar hur hon kommit till platsen och vem som kan ha lämnat henne där. Thiel ringer desperat dit sin granne, polisen Ebba Dracke. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.