Svenska Barnvisor : urval, piano och munspel

Svenska Barnvisor : urval, piano och munspel
Författare
Medverkande
Förlag Max Ström
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor95
Vikt981 gr
Utgiven2012-03-20
SABXqja
ISBN 9789171262349
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen


»Den här boken är en fantastisk uppfinning«
Hans Alfredson»Tina Ahlins barnsångbok för mammor och pappor en succé«
Expressen

»Det här är ju helt enkelt genialt. En karaokebok för barnfamiljer! Kulturarvet lättillgängligt och begripligt, den optimala sångboken [...] en bok som omedelbart blev en klassiker.«
DN.
»50 klassiska barnvisor med text och musik. Tryck fram rätt låt och sjung med!«
GT
»Spelande sångbok för barn [...] bör bli ett välkommet tillskott i sångsamvaron«
Dalabygden
Den svenska barnviseskatten är en rik källa till glädje. Men även om man minns en visa är det inte alltid man kommer ihåg hela texten – och hur var det nu melodin gick? Lösningen finns i denna spelande bok med illustrationer av Jessica Kurki.

I boken har musikern Tina Ahlin samlat 50 klassiska barnvisor och spelat melodierna på piano. Här finns alltså inte enbart texter och noter utan också musiken – ljudmodulen spelar upp melodierna och ibland med ackompanjerande munspel till pianot. Alltså en helt unik sångbok där du kan lyssna på visorna och samtidigt sjunga med.

Så välkommen in i barnvisans förtrollade värld. Låt dig inspireras att sjunga tillsammans med hela familjen! Tryck på knappen och sjung!

Tina Ahlin är en av våra mest folkkära artister, och medverkar kontinuerligt i både TV och diverse shower. Detta är hennes debutbok.

Jessica Kurki är illustratör och har arbetat med både animation för SVT Barn samt illustrerat på frilansbasis för en rad tidskrifter och böcker.


Det här är ju helt enkelt genialt. En karaokebok för barnfamiljer! Kulturarvet lättillgängligt och begripligt, den optimala sångboken [...] en bok som omedelbart blev en klassiker.
DN.