Love och hemligheten

Love och hemligheten
Serie Love-böckerna
Författare
Medverkande
Förlag Bonnier Carlsen
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor106
Vikt263 gr
Utgiven2006-08-28
SABHcf
ISBN 9789163848940
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

När Love förstår att de inte kommer att kunna fira jul hos mormor som de brukar göra, blir han besviken. Då kan det lika gärna vara för hans del! Han vill inte ha någon jul! Tur att han har sina kompisar Lale och Sigge som bor på gården. Och Rune, men han beter sig så konstigt nuförtiden … inte bara han förresten, utan alla vuxna!

”Love och hemligheten” är en spännande och varm vardagsskildring om Love och hans kompisar ur ett lågstadiebarns perspektiv. Livfullt och innerligt illustrerad i svartvitt av Filippa Widlund. Boken ingår i Bonnier Carlsens ”Mer att läsa-serie”.    Om den första delen ”Love, flytten och smällen” som utkom 2005 har bland annat följande sagts: ”Författaren förmedlar på ett fint sätt barns vardag /.../ som genom barns fantasi växer och blir till spännande äventyr.” Susanne Eek/BTJ”Med sin rättframhet är 'Love, flytten och smällen' ett fräscht nytillskott bland böcker för barn som har kommit igång med sin läsning.” Maria Östman/BTJ

Författaren Eva Funck är mest känd för sina böcker om Hönapöna, samt från Björnes magasin, Sommarplåster och Vinterplåster i  SVT:s Bolibompa. ”Love och hemligheten” är hennes andra kapitelbok.