Stygga flickor kommer till himlen

Stygga flickor kommer till himlen
Serie Copenholm (1)
Författare
Medverkande
Förlag Starstream Publishing
GenreSvenska berättare
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor279
Vikt287 gr
Utgiven2017-10-13
SABHc
ISBN 9789163950353
Feelgood, spänning och girlpower - en svensk Thelma och Louise-historia om vad som händer när två mycket omaka kvinnor upptäcker att de är lurade och omgivna av lögner och brottslighet. Tillsammans börjar de undersöka vem som ligger bakom, och sätter då igång en händelsekedja som är långt farligare än de tror.
Den första skruvade thrillern i serien om Alice och Sofia, två kvinnor mitt i livet som reser sig och tar tillbaka kontrollen - inte alltid helt innanför lagens råmärken. Dråplig humor blandat med spänning och jävlar anamma!

Från baksidan:
I en dammig butikslokal i Värtahamnens industriområde sitter den lata men ovanligt vackra Alice och dricker gin och tonic fast klockan inte ens slagit tolv. I lokalen bredvid sitter Sofia och gråter, utarbetad och på gränsen till sammanbrott. De två har aldrig sagt ett ord till varandra, bara sneglat på den andra med ömsesidig avsmak.
Ingen av dem anar att de är utnyttjade och omgivna av lögner. När den obehagliga sanningen kryper fram finns det bara en sak att göra: svälja stoltheten och börja samarbeta. Frågorna hopas. Varför dyker det upp dementa människor hela tiden, vem ser på dem i övervakningskameror och vad vill den obehagliga plastikkirurgen?
Under ytan finns saker som är farligare än de förstår, intrigerna växer och till slut blir det en kamp mot klockan för att överleva.