Ägg : recept & teknik

Ägg : recept & teknik
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreMat och dryck
FormatFlexband
SpråkSvenska
Vikt624 gr
Utgiven2018-03-28
SABQcaa
ISBN 9789127155275
<p>Nu som mjukbandsutgåva!</p> <br /> <p>Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid.</p> <br /> <p>Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett.</p> <br /> <p> Tove Nilsson är kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkari TV4:s Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio. 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken.</p>