Fairnet Intl 2007:1

Fairnet Intl 2007:1
Förlag Industrilitteratur
GenreBlandat
Språk
Antal sidor172
Vikt0
Utgiven2006-12-15
SABBh
ISBN 16527216
Fairnet International 2007:1 - Mässkalendern för export- och importföretag som söker nya marknader och kunder.

Fairnet Intl består av två verktyg i ett – en tryckt kalender och en nätversion. Ett abonnemang ger dig tillgång till båda.

Kalendern ger dig information om 1 700 mässor över hela världen fr o m januari 2007 och så långt framåt i tiden som möjligt. Ur innehållet:
Mässor per bransch
Mässor land för land
Arrangörer
Mässrepresentanter i Sverige och Finland
Svensk och finsk representation i utlandet
Serviceföretag
Mässkunskap

Nätversionen. När du beställer ett abonnemang på www.fairnetintl.se får du ett lösenord till mässportalen på nätet (fairnetintl.se). Här presenteras kommande mässor men även de som ägt rum under den senaste månaden. Enkelt och lätt söker du fram de mässor som intresserar dig, med hjälp av olika sökmöjligheter per bransch, land eller mässnamn.

Den tryckta kalendern – enkel att ta med på möten, resor etc – publiceras två gånger om året, i maj respektive december. Nätversionen uppdateras kontinuerligt och ger dig därmed alltid aktuell information i din dator.

Till grund för Fairnet Intl ligger ett samarbete mellan de nordiska ländernas utrikeshandelsorganisationer. Under mer än 25 år har organisationerna samlat in information om mässor och utställningar över hela världen i en gemensam databas. Informationen har sedan samlats i mässkalendrar som givits ut i de olika nordiska länderna. Från och med 2007 är den tryckta kalendern ett svenskt-finskt samarbete mellan Industrilitteratur och Finpro.