INSIDER med Skrivtugg ...

Drömmer du om att bli författare eller är det redan? Med en prenumeration på INSIDER får du tillgång till våra premiumartiklar om skrivande, vi kallar det Skrivtugg. Tips, råd och övningar för både outgivna och erfarna författare.

Vi föredrar kort, men tar även emot swishbetalningar, läs mer längre ned på sidan.

... och Analysbrevet

Jobbar du på förlag, är författare på heltid eller egenutgivare? Eller kanske på något annat företag i bokbranschen? Då ska du läsa Analysbrevet vilket också ingår i INSIDER-prenumerationen som kostar från 1200 kr/år (1272 kr inkl moms). Du kan dessutom lägga till upp till fyra kollegor på samma företag och även köpa till fler medarbetare. Större förlag kan välja Insider gruppabonnemang (kontakta oss). 

Utöver Analysbrevet får du förmåner och Business-priser på annonsering (fria platsannonser ingår).

Läs mer om Insider.

Lämna ett bidrag

Vi vill recensera mer. Skriva mer. Men det kostar pengar och annonsintäkter och affiliateintäkter räcker inte.  Vi hoppas att du uppskattar alla fria artiklar (mer än hundra nya varje månad) på Boktugg.se? Då får du jättegärna lämna ett bidrag. Hur stort eller litet bestämmer du helt själv. Det kan vara 15 kr som tack för en artikel eller flera hundralappar för att stötta.

Du kan också bli en stödprenumerant, Boktugg Supporter, och bidra med en krona om dagen. Antingen betalar du för helår, eller för femton veckor i taget. Stäng av autoförnyelse när du vill.

Swish och faktura

Helårsprenumeration Insider (1 år) – via Swish

Betala helst din prenumeration på Insider Basic med kort så underlättar du förnyelse och registrering. Men vi tar även emot Swishbetalningar. 

Dessa hanteras manuellt så ange din epostadress och skriv ”Insider” i meddelandet:

Insider 1 år. Epost: dittnamn@dindoman.se

Din prenumeration gäller i ett år och förnyas därefter automatiskt (krävs att du kopplat ett kort till ditt konto), du kan när du vill själv avaktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. 
Du får ett mejl som påminnelse innan din prenumeration går ut.

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):
123-483 18 71

Boktugg-Insider-1272-kr-QR-kod

Valfritt engångsbelopp – via Swish

För dig som inte vill betala med kort erbjuder vi även möjlighet att Swisha ett valfritt belopp.

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):
123-483 18 71

Boktugg-QR-kod

Hjälp oss och följ med bakom kulisserna i bokbranschen

Boktugg Supporter är för dig som älskar Boktugg. Du har läst vårt manifest och vet att vi tar läsarna med bakom kulisserna i bokbranschen. Vi väljer att göra det utan att hälften av artiklarna döljs bakom en betalvägg.

Vi vill mer. Snabbare nyheter, fler reportage. Och recensioner av nya böcker, litteraturkritik, för att guida läsare och återförsäljare till nya utgivningar. Vi vill skapa evenemang för våra läsare.

Men att förverkliga alla dessa idéer kräver större intäkter. Vi tjänar pengar på annonser, på våra sponsrade artiklar (köp ett marknadspaket!) och på affiliatelänkar (när du ser info om en bok på sajten och klickar på ”Köp hos xxx” får vi en liten kickback).

Men det räcker inte. För att undvika betalväggen på Boktugg.se har vi istället skapat Boktugg Supporter där du frivilligt kan bidra till vår överlevnad.

Gillar du Boktugg och vill stötta oss med en donation? Då kan du välja ett engångsbelopp via kortbetalning eller Swish. Skicka en tia, en tusenlapp eller vad du tycker det är värt att ha fri tillgång till tusentals nyhetsartiklar och reportage samt Magasinet Boktugg en gång i månaden

Alla bidrag som hjälper till att finansiera den här sajten är välkomna.

Tack på förhand. 

Valfritt engångsbelopp eller prenumeration – via faktura

För dig som av någon anledning inte vill betala med kort eller Swish erbjuder vi även faktura. Skicka ett mejl till support@boktugg.se med din faktureringsadress. Du väljer helt själv vilket belopp du vill betala, dock minst 500 kr (inkl moms). För lägre belopp, välj något av betalalternativen ovan.

Din stödprenumeration gäller i ett år, du måste därefter själv aktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. Du får ett mejl som påminnelse innan den går ut.