Boktugg INSIDER

Boktugg.se har ända sedan vi startade som en branschblogg 2014 satsat på att skriva om bokbranschens olika aktörer: förlag, bokhandlare, bibliotek, författare samt andra som påverkar dess framtid. Samt givetvis boknördarna, storläsarna som precis som vi på redaktionen älskar böcker.

Hösten 2017 bestämde vi oss för att starta en månadstidning för att komplettera vår nyhetssajt. Samtidigt har utvecklingen i omvärlden gått snabbt och vi insåg att en papperstidning är hopplöst föråldrat. Och att vi ville göra något mer än “bara en tidning” och sälja prenumerationer.

Resultatet blev Boktugg Insider.

Boktugg Insider kommer inte att ersätta vårt nyhetsbrev eller våra artiklar på hemsidan. Istället kommer Insider att ta det till nästa nivå, gräva ännu djupare i intressanta ämnen och personer som en extra tilläggstjänst för den som vill ha mer Boktugg. Du får också tillgång till våra månadssamlingar, där vi i emagasinform publicerar månadens bästa artiklar. Enkelt att ta med i mobilen eller på läsplattan. 

Insider kommer att gå på djupet i form av ännu längre reportage och temautgåvor. Målet är att vi ska släppa något nytt varje månad – samtidigt som det blir ett växande bibliotek för dig som Insider. Vårt första emagasin blir Rookie – tidningen med debutanter i fokus.

Kort sagt – vi ska göra vårt bästa för att du som Insider får verklig valuta för dina pengar, samtidigt som du stöttar den fria, öppna delen av Boktugg.se som ger alla läsare en glimt bakom bokbranschens kulisser.

Bli en insider idag!