Bli en INSIDER-supporter idag!

Månadsprenumeration

Din stödprenumeration förnyas automatiskt varje månad, avaktivera själv när du vill så avslutas den vid nästa förfallodag.

Helårsprenumeration (1 år)

Din stödprenumeration gäller i ett år och förnyas därefter automatiskt, du kan när du vill själv avaktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. Du får ett mejl som påminnelse innan ditt medlemskap går ut.

Valfritt engångsbelopp (1 år) – via Swish

För dig som inte vill betala med kort eller vill betala mer eller mindre än 350 kr erbjuder vi även möjlighet att swisha ett belopp. Det blir en manuell hantering så skriv INSIDER samt ange din epostadress. Här väljer du helt själv vilket belopp du vill swisha.

Din stödprenumeration gäller i ett år, du måste därefter själv aktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. Du får ett mejl som påminnelse innan ditt medlemskap går ut.

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):

Boktugg-QR-kod

Valfritt engångsbelopp (1 år) – via faktura

För dig som av någon anledning inte vill betala med kort eller swish erbjuder vi även faktura. Skicka ett mejl till support@boktugg.se med din faktureringsadress. Du väljer helt själv vilket belopp du vill betala, dock minst 500 kr (inkl moms). För lägre belopp, välj något av betalalternativen ovan.

Din stödprenumeration gäller i ett år, du måste därefter själv aktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. Du får ett mejl som påminnelse innan den går ut.

Hjälp oss och följ med bakom kulisserna i bokbranschen

Boktugg INSIDER är för dig som älskar Boktugg. Du har läst vårt manifest och vet att vi tar läsarna med bakom kulisserna i bokbranschen. Vi väljer att göra det utan att hälften av artiklarna döljs bakom en betalvägg.

Vi vill mer. Snabbare nyheter, fler reportage. Och recensioner av nya böcker, litteraturkritik, för att guida läsare och återförsäljare till nya utgivningar. Vi vill skapa evenemang för våra läsare.

Men att förverkliga alla dessa idéer kräver större intäkter. Vi tjänar pengar på annonser, på våra sponsrade artiklar (köp ett marknadspaket!) och på affiliatelänkar (när du ser info om en bok på sajten och klickar på ”Köp hos xxx” får vi en liten kickback).

Men det räcker inte. Alltså skapade vi Boktugg Insider. Ursprungligen en traditionell premiumtjänst med artikelserier bakom betalvägg. Men på er begäran har vi tänkt om. För vem gillar betalväggar, egentligen?

Därför litar vi på att du vill bli en INSIDER. Välj mellan att betala varje månad, eller ett engångsbelopp som gör dig till INSIDER i ett helt år. Vi har flera prisnivåer, ingen är mer värd än någon annan. Det är för att du själv ska kunna stötta oss med ett belopp som passar din plånbok.

Alla bidrag som hjälper till att finansiera den här sajten är välkomna.

Tack på förhand. 

Förutom att du hjälper oss ekonomiskt (så vi kan köra vidare utan betalvägg på artiklarna) så får INSIDER-supporters även:

  • rabatt på våra event
  • rabatt på kurser
  • förhandssläpp av kataloger
  • och fler förmåner som vi ännu inte uppfunnit!