INSIDER med Skrivtugg ...

Drömmer du om att bli författare eller är det redan? Med en prenumeration på INSIDER får du tillgång till våra premiumartiklar om skrivande, vi kallar det Skrivtugg. Tips, råd och övningar för både outgivna och erfarna författare.

Vi föredrar kort, men tar även emot swishbetalningar, läs mer längre ned på sidan.

... och Analysbrevet

Jobbar du på förlag, är författare på heltid eller egenutgivare? Eller kanske på något annat företag i bokbranschen? Då ska du läsa Analysbrevet vilket också ingår i INSIDER-prenumerationen som kostar från 1200 kr/år (1272 kr inkl moms). Du kan dessutom lägga till upp till fyra kollegor på samma företag och även köpa till fler medarbetare. Större förlag kan välja Insider gruppabonnemang (kontakta oss). 

Utöver Analysbrevet får du förmåner och Insider-priser på annonsering (fria platsannonser ingår) där du snabbt sparar in hela abonnemangskostnaden.

Swish och faktura

Swish: Helårsprenumeration Insider (1 år)

Betala helst din prenumeration på Insider Basic med kort så underlättar du förnyelse och registrering. Men vi tar även emot Swishbetalningar. 

Dessa hanteras manuellt så ange din epostadress och skriv ”Insider” i meddelandet:

Insider 1 år. Epost: dittnamn@dindoman.se

Din prenumeration gäller i ett år och förnyas därefter automatiskt (krävs att du kopplat ett kort till ditt konto), du kan när du vill själv avaktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. 
Du får ett mejl som påminnelse innan din prenumeration går ut.

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):
123-483 18 71

Boktugg-Insider-1272-kr-QR-kod

Fakura: Helårsprenumeration Insider (1 år)

För dig som av någon anledning inte vill betala med kort eller Swish erbjuder vi även faktura. Skicka ett mejl till support@boktugg.se med din faktureringsadress. 

Din Insider-prenumeration gäller i ett år, du måste därefter själv aktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. Du får ett mejl som påminnelse innan den går ut.

Priset för helår är 1272 kr.

Vill du även bli Supporter?

Boktugg Supporter är för dig som älskar Boktugg. Du har läst vårt manifest och vet att vi tar läsarna med bakom kulisserna i bokbranschen. Vi väljer att göra det utan att hälften av artiklarna döljs bakom en betalvägg.

Vi vill mer. Snabbare nyheter, fler reportage. Och recensioner av nya böcker, litteraturkritik, för att guida läsare och återförsäljare till nya utgivningar. Vi vill skapa evenemang för våra läsare.

Men att förverkliga alla dessa idéer kostar pengar. Våra intäkter kommer från annonser (annonsera), sponsrade artiklar (köp ett marknadspaket!) och på affiliatelänkar (när du ser info om en bok på sajten och klickar på ”Köp hos xxx” får vi en liten kickback).

För att undvika betalväggen på Boktugg.se har vi dessutom skapat Boktugg Supporter där du frivilligt kan bidra till vår överlevnad.