INSIDER Basic med Skrivtugg

Drömmer du om att bli författare eller är det redan? Med en prenumeration på INSIDER Basic får du tillgång till våra premiumartiklar om skrivande, vi kallar det Skrivtugg. Tips, råd och övningar för både outgivna och erfarna författare.

Vi föredrar kort, men tar även emot swishbetalningar, läs mer längre ned på sidan.

INSIDER Business med Analysbrevet

Jobbar du på förlag, är författare på heltid eller egenutgivare? Eller kanske på något annat företag i bokbranschen? Då ska du läsa Analysbrevet som ingår i INSIDER Business-prenumerationen (från 1272 kr/år). Du får givetvis tillgång till allt som ingår i INSIDER Basic, plus att du kan lägga till fler kollegor. Större förlag kan välja Business XL (kontakta oss). Utöver Analysbrevet får du förmåner och Business-priser på annonsering (fria platsannonser ingår).

Lämna ett bidrag

Vi vill recensera mer. Skriva mer. Men det kostar pengar och annonsintäkter räcker inte. Våra INSIDER-prenumeranter ger ett tillskott. Vi hoppas att du uppskattar alla fria artiklar (mer än hundra nya varje månad) på Boktugg.se? Då får du jättegärna lämna ett bidrag. Hur stort eller litet bestämmer du helt själv. Det kan vara en tjuga som tack för en artikel eller flera hundralappar för att stötta.

Prenumerera eller donera idag!

Helårsprenumeration Insider Basic (1 år) – via kort

Din prenumeration på Boktugg Insider Basic gäller i ett år och förnyas därefter automatiskt, du kan när du vill själv avaktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. Du får ett mejl som påminnelse innan ditt medlemskap går ut.

Helårsprenumeration Insider Basic (1 år) – via Swish

Betala helst din prenumeration på Insider Basic med kort så underlättar du förnyelse och registrering. Men vi tar även emot Swishbetalningar. 

Dessa hanteras manuellt så ange din epostadress och skriv ”Insider Basic” i meddelandet.
Din stödprenumeration gäller i ett år och förnyas därefter automatiskt (krävs att du kopplat ett kort till ditt konto), du kan när du vill själv avaktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. 
Du får ett mejl som påminnelse innan ditt medlemskap går ut.

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):
123-483 18 71

QR-kod-Insider-350kr-904x1024

Valfritt engångsbelopp – via kort

Detta är en engångsdonation för att stötta Boktugg.se och hjälpa oss att hålla nyheter och reportage öppna utan betalvägg. Du väljer själv belopp antingen via någon av de förvalda beloppen eller helt valfritt (från 15 kr).

Valfritt engångsbelopp – via Swish

För dig som inte vill betala med kort erbjuder vi även möjlighet att Swisha ett valfritt belopp.

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):
123-483 18 71

Boktugg-QR-kod

Valfritt engångsbelopp (1 år) – via faktura

För dig som av någon anledning inte vill betala med kort eller Swish erbjuder vi även faktura. Skicka ett mejl till support@boktugg.se med din faktureringsadress. Du väljer helt själv vilket belopp du vill betala, dock minst 500 kr (inkl moms). För lägre belopp, välj något av betalalternativen ovan.

Din stödprenumeration gäller i ett år, du måste därefter själv aktivera autoförnyelse eller förnya manuellt. Du får ett mejl som påminnelse innan den går ut.

Hjälp oss och följ med bakom kulisserna i bokbranschen

Boktugg INSIDER är för dig som älskar Boktugg. Du har läst vårt manifest och vet att vi tar läsarna med bakom kulisserna i bokbranschen. Vi väljer att göra det utan att hälften av artiklarna döljs bakom en betalvägg.

Vi vill mer. Snabbare nyheter, fler reportage. Och recensioner av nya böcker, litteraturkritik, för att guida läsare och återförsäljare till nya utgivningar. Vi vill skapa evenemang för våra läsare.

Men att förverkliga alla dessa idéer kräver större intäkter. Vi tjänar pengar på annonser, på våra sponsrade artiklar (köp ett marknadspaket!) och på affiliatelänkar (när du ser info om en bok på sajten och klickar på ”Köp hos xxx” får vi en liten kickback).

Men det räcker inte. För att undvika betalväggen på Boktugg.se har vi istället skapat Boktugg Insider där du kan få tillgång till vårt premiummaterial. Vi har två nivåer:

Insider Basic för alla som älskar att skriva. Kanske är du författare eller drömmer om att bli det. Eller vill utveckla ditt skrivande. För endast 350 kronor per år får du tillgång till ett växande bibliotek av tips & råd.

Insider Business för proffs i bokbranschen. Små och stora förlag, även egenutgivare och författare. Och andra företagare som vill hålla koll på trender genom Analysbrevet (2-3 ggr/mån). Du får även rabatt på annonsering och lite andra förmåner. Dessutom ingår allt material från Insider Basic. Business kostar från 1272 kr per år.

Alla Insiders får inbjudningar och rabatter på event och kurser som vi planerar i framtiden.

Gillar du Boktugg och vill stötta oss med en donation? Då kan du välja ett engångsbelopp via kortbetalning eller Swish. Skicka en tia, en tusenlapp eller vad du tycker det är värt att ha fri tillgång till tusentals nyhetsartiklar och reportage samt Magasinet Boktugg en gång i månaden

Alla bidrag som hjälper till att finansiera den här sajten är välkomna.

Tack på förhand.