fbpx

Vargbröder. Jagad av klanerna

Vargbröder. Jagad av klanerna
Serie Han som föddes att möta mörkret
Författare
Medverkande
Förlag Månpocket
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatPaperback/mjukband
SpråkSvenska
Antal sidor336
Vikt191 gr
Utgiven2009-03-20
SABHcg
ISBN 9789170016790
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Den fantastiskt spännande serien fortsätter! Torak bär på en hemlighet som är så fruktansvärd att ingen kan få veta. Men Korpklanen upptäcker vad Torak försöker dölja, och Torak blir utstött. För alltid dömd att klara sig ensam i skogen. Från och med nu kan ingen hjälpa honom. Inte Renn, inte ens Ulv. Torak är helt ensam, på flykt i vildmarken. Hur ska han klara sig? Han jagas av Utterklanen och kämpar mot förvirring och galenskap. 
Del fyra i serien om Vargbröder är andlöst spännande och mer skrämmande än någonsin. Torak, Renn och Ulv möter faror och mörker som de aldrig skådat förut. Och ännu en hemlighet - en hemlighet som hotar Torak och Renns vänskap. Mörkret tätnar och Toraks värld håller på att rämna. Missa inte fortsättningen i serien om Vargbröder! 
Berättelsen om Torak, Ulv och Renn är en internationell succé som älskas av barn och ungdomar. Serien är såld till över 30 länder och del ett i serien var den mest sålda barn- och ungdomsboken i England 2004. Torak och vargens kamp mot Ondskan är en modern klassiker och ett äventyr som alla måste uppleva!

Stäng meny