Karolina Schütze och LB Förlag i nytt flerboksavtal

– Det känns så roligt att LB väljer att göra den här stora satsningen på min nya serie. Genom att blanda det klassiska pusseldeckarformatet med filosofi vill jag inte bara underhålla läsaren, utan också att väcka tankar och reflektioner om människans gåtfulla drivkrafter. Jag har alltid älskat smarta pusseldeckare i vackra miljöer, som Agatha Christies och Maria Langs böcker. För mig är det eskapism och underhållning i den bästa kombinationen, säger Karolina Schützer. Foto: Pressbild.

🤝 Nytt kontrakt. Karolina Schützer har nått stora framgångar med debuten Under stjärnorna i Paris och uppföljaren Snöfall över Paris. Böckerna har legat högt på topplistorna, sålt i över 75 000 exemplar och nominerats till flera fina priser. Nu skriver LB Förlag avtal med Karolina Schützer på en ny pusseldeckarserie i Agatha Christie-stil – Mord för Filosofiska klubben och utspelar sig i hennes hemstad Uppsala. Första boken Dödens lustgård kommer i oktober 2024.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.

Från dataspel till världar i bokform

Stefan Gadnell – Skaparen av 90-talets spelsuccé och Akvarellkonstnär

Stefan Gadnell, känd som skaparen av det svenska succéspelet BackPacker från 90-talet, är idag en framstående akvarellmålare och författare.