Dags att anmäla till Stockholms bokhelg

🎪 Bokhelg. Stockholms bokhelg äger i år rum 16–19 maj och nu har arrangörerna öppnat upp anmälan (som ska vara gjord senast 15 mars, anmälningsavgift 4995 kr + moms). Förlag, bokhandlare, museer och institutioner kommer att fylla Stockholms gator i litteraturens tecken. Som medverkande arrangerar du program och öppnar upp dörrarna till egna eller lånade lokaler. Du syns på karta och på hemsida som ger besökarna en god överblick över helgens alla program.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL