Stockholms bokhelg 11–14 maj 2023

🎪 Bokhelgsanmälan. Nu har Stockholms bokhelg 2023 öppnat upp för anmälningar från medverkande. Arrangörerna Thomas Olsson och Martin Kaunitz räknar med att mer än 100 förlag, bokhandlare, museer och institutioner välkomnar besökare i egna eller lånade lokaler helgen 11-14 maj.
Som tidigare blir det även scener på flera håll (Stadsmuseet, Stortorgsscenen, Mornington, Stadsbiblioteken, kyrkoförsamlingarna med flera).
En nyhet för i år är att invigningsminglet kommer att arrangeras ihop med Svensk Bokhandel och äga rum på Södra teatern i direkt anslutning till Branschdagen.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.