Britney Spears-biografi sålde över 1 miljon exemplar första veckan

👱‍♀️ Bästsäljare. The woman in me (sve) av Britney Spears har fått mycket utrymme i media även i Sverige. Nu meddelar förlaget Gallery Books (imprint till Simon & Schuster) att boken sålt 1,1 miljoner exemplar (alla format) i USA under första veckan. Den tryckta upplagan är redan uppe i 1,4 miljoner exemplar i USA och 2,4 miljoner globalt (boken ges ut i 26 länder), skriver Publishers Weekly. Oops, she did it again. På god väg att tjäna in förskottet på 15 miljoner dollar.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL