Britney Spears får 15 miljoner dollar av Simon & Schuster för sin bok

Britney Spears självbiografi
Britney Spears ska skriva sina memoarer. Arkivbild: Chris Pizzello.

Britney Spears har rott hem ett rekordstort bokkontrakt – 15 miljoner dollar – för att skriva sina memoarer, enligt Page Six.

Förlaget Simon & Schuster betalar alltså motsvarande 140 miljoner kronor för att popstjärnan ska berätta om sin karriär, tiden med förmyndarskapet och den såriga relationen till familjen.

Enligt en källa är kontraktet ett av de största någonsin för en sakprosabok, i storleksordning bara överträffat av Barack och Michelle Obama. Bill Clinton ska ha fått ungefär lika mycket som Spears för sin ”My life” år 2001.

Spears uppges ha velat skriva om sitt liv sedan hennes syster gav ut boken ”Things I should have said,” där hon också berättar om Britney Spears. Popstjärnan har kritiserat sin syster hårt på sociala medier och anklagar henne för att försöka tjäna pengar på hennes liv.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid.