Britney Spears syster – bästsäljande författare eller ”slödder”?

Britney Spears fortsätter att anklaga sin familj för det hon genomlevde under sitt förmyndarskap. Arkivbild: Chris Pizzello.

Bråket mellan artisten Britney Spears och hennes syster Jamie Lynn fortsätter, enligt Page Six. I ett inlägg på sociala medier beskrev Jamie Lynn sig själv som en ”nationellt bästsäljande författare”, vilket fick Spears att se rött.

Jamie Lynn hänvisade till sin memoarbok Things I should have said, där hon skriver om systern. Boken släpptes två månader efter att Britney Spears blev fri från det förmyndarskap hon levt med i 13 år, där hennes pappa haft rätt att bestämma över hennes karriär och privatliv. Det avslutades i november efter ett domstolsbeslut.

Britney Spears kommenterar systerns påstående med att kritisera tajmingen av boksläppet. ”Hela min familj, inklusive dig, säger att ni inte visste”, skriver Spears om sin situation under förmyndarskapet, och menar att det är ”skitsnack”.

”Jag önskar att allsmäktige gud kunde komma ner och visa hela världen att du ljuger och tjänar pengar på mig”, skriver Britney Spears i inlägget, där hon också kallar systern för ”slödder”.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.