Historiska Media startar imprintet Karat för skönlitteratur

💘 Nytt imprint. Historiska Media lanserar Karat, ett imprint för delar av förlagets skönlitterära utgivning. De första titlarna ges ut under våren och hör till feelgood- och romancegenrerna. Åsa Björck blir förläggare. Under 2023 är planen att ge ut elva titlar på Karat, samtliga digitalt som ljudböcker och e-böcker och de flesta kommer även i fysisk upplaga, inbundet eller i mjukband. Först ut är tre serier ”som alla har en ljuvlig kärna av romantik och svunna tider” skrivna av författarna Anna Alemo (Westerbergs), Annie Darling (Vintagebutiken i Primrose Hill) och Anna Godbersen (Manhattans juveler).

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.