Torbjörn Elbe går från Pocketshop till författare

📚 Pocketpension. Torbjörn Elbe har varit på Pocketshop sedan 1992. Försäljningschefen har dock inte jobbat heltid de senaste åren och nu lämnar han. Det är dock inte Adlibris köp av Pocketshop som är anledningen.
– En väldigt stor anledning till att jag slutar är att jag själv skriver på en bok. Den ska komma ut på Kaunitz-Olsson framöver och är en migrantberättelse från slutet av 1800-talet. Just nu känns det otroligt roligt att få mer tid till det, säger Torbjörn Elbe till Svensk Bokhandel.
Det blir dock inte hans första bok, han har tidigare skrivit fackboken Lönsam affär : framgångsfaktorer för butik (2019).

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.