Mathias Gustafsson debuterar med en bok om det stora äventyret

Mathias Gustafsson

Den här boken kokar ihop det mesta av vad jag som barn velat läsa. Åtminstone tror jag det, även om jag inte läste mycket böcker som barn, tråkigt nog.

Det var först i tjugoårsåldern som jag började läsa på riktigt. Men bara de bästa böckerna och författarna. Så den kräsna jag letade klassiker att låna eller köpa. Det är starka minnen och upplevelser i den åldern. Jack London hade ju alla i bokhyllan mer eller mindre, och minns att det fanns en så härlig berättarglädje i de gamla böckerna.

Snart provade jag att skriva själv också. Hade alltid tecknat och insåg att skrivandet var en ny form av kreativitet som var oerhört rik och svår. Nu har det gått flera år, men i huvudet känns det som jag lärt mig något. En spännande resa tar fart och ”Isla” får bli min budbärare denna gång.

Isla : hem till Molnbergen

Isla : hem till Molnbergen

När Isla bevittnar något hemskt i grannbyn ställs hennes hopp om livet på ända. Det sägs att en grym erövrare, mister Stéke, söker efter drottningen för att bli kung och dödar alla som står i vägen. Isla tvingas fly med föräldrarna samma dag hennes bror återvänder, en bror Isla aldrig vetat om. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.