Bodström och Brunell fortsätter Motalaserien med fynd i kräftbur

Nya deckarduon Thomas Bodström och Lana Brunell fortsätter sin Motalaserie med Svart guld.

Nina Malm från Motalapolisen tar sig an fallet med ett finger som hittats i en kräftbur.

Har fingret någon koppling till tjuvfisket och kampen om Vätterns svarta guld – kräftorna? Snart visar det sig röra sig om något större. Kriminella grupperingar har etablerat sig i lilla Motala. Samtidigt brottas Nina med privata problem. Hennes sambo Mike har varit otrogen och systern Dannys starka vilja att få ett bra scoop skapar problem i syskonrelationen.

Ska Nina lyckas knäcka fallet samtidigt som hennes liv rasar samman?

Ditt hjärta är mitt utkom sommaren 2021 på DIBB-förlag i Linköping och blev en lokal succé. Nu har samarbetet vuxit och författarduon är redo att möta en större publik med Svart guld.

Ljudboken släpps 25 oktober, inläst av Gunilla Leining.

Om författarna:

THOMAS BODSTRÖM (f. 1962 i Uppsala) är advokat och f.d. justitieminister och riksdagsledamot. Han driver flera advokatbyråer, bl.a. i Linköping, och medverkar regelbundet i radio och tv. Han debuterade som deckarförfattare 2008 och har sedan dess gett ut både deckare och fackböcker.

LANA BRUNELL (f. 1963 i Linköping) är journalist med rötter i Motala. Hon arbetade många år på Sveriges Radio och är idag frilans. Hon är också sångerska, låtskrivare, krönikör, barnboksförfattare och körledare för Linköpings Stadsmissions kör.

Om boken

Svart guld

Svart guld

  • Förlag: Bokfabriken
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2022-10-14
  • ISBN: 9789180311458
Pressrelease

Pressrelease

Vi publicerar utvalda pressreleaser för att kunna länka till dem i våra nyhetsbrev och notiser. Förlag och andra i bokbranschen är välkomna att skicka sina pressreleaser till tips@boktugg.se Kanske publicerar vi releasen, kanske gör vi en egen nyhet på den. Vi läser i alla fall alla inkomna nyhetstips även om vi inte kan svara på alla mejl.

tips@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.