Succédebut av Anders Nilsson – 85 000 exemplar sålda

Anders Nilsson vinner Storytel Awards stora ljudbokspris i kategorin spänning med Slutet var bara början, första boken i Johan Falk serien.

🎧 Storsäljare. I onsdags gick priset i Spänningskategorin på Storytel Awards till Slutet var bara början som är Anders Nilssons skönlitterära debut (inläst av Jonas Malmsjö). Tidigare i år vann den även Adlibrispriset, årets deckare, framröstad av svenska folket. Den fortsätter berättelsen om filmkaraktären och polisen Johan Falk. Boken har på sex månader sålt i över 85 000 exemplar och tryckts i sju upplagor, enligt Bokfabriken. Uppföljaren kommer ut hösten 2024.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Fotobok där det tysta landskapet ges en röst

Johanna Syrén fångar i denna dokumentära fotobok det moderna lantlivet i en värld i förändring. Genom bilder och berättelser ger hon en inblick i människors liv och deras nära band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse våra gemensamma värderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med på en resa genom historien och nutiden och väcker frågor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hållbar framtid.