Snart ännu mera Grimwalkers via ny spänningsserie

Leffe och Caroline Grimwalker, Sveriges mest produktiva författare?

⛷️ Grimwalkers. Hela hösten har paret Grimwalker (Leffe och Caroline) dominerat topplistorna hos streamingtjänsterna med sin Döden i December-serie (Word Audio), tio kortromaner med utgivning varannan vecka som har över 250 000 lyssningar, släpps nu i pappersbok och ska få en fortsättning. I somras berättade vi att de även planerar ett nytt jätteprojekt hos Bokfabriken (som gett ut Alex Storm-serien som med spinoffs nu passerat 350 000 ex) i form av ett nytt gemensamt universum där de ska inleda med att skriva tre böcker vardera. Den nya spänningsserien beskrivs som ”en blandning mellan tv-serierna Succession och Yellowstone” med två familjer och två orter, Åre och Kiruna, i centrum. Något namn har serien ännu inte fått men utgivningen börjar hösten 2024.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL