Fem internationella deckarstjärnor till Crimetime 2021

John Grisham. Foto: Michael Lionstar

Harlan Coben, John Grisham, Karin Slaughter, Michael Connelly och Paula Hawkins är nu klara för medverkan på Crimetime 2021.

Crimetime kan stoltsera med många stora författarnamn i år. I mars stod det klart att David Baldacci, Carin Hjulström, Pascal Engman, Camilla Läckberg och Henrik Fexeus kommer att medverka på deckarfestivalen som arrangeras på Bokmässan i Göteborg 25–26 september 2021.

Nu har ytterligare fem internationella deckarstjärnor presenterats: Harlan Coben (USA) (Pojken från skogen), John Grisham (USA) (Sista dagen), Karin Slaughter (USA) (Det falska vittnet), Michael Connelly (USA) (Oskuldens lag), samt Paula Hawkins (Storbritannien) (Ur förtärande eld).

– Vi är så stolta över att presentera den här fina uppställningen och samla några av de allra största internationella spänningsnamnen i samband med Crimetime Göteborg 2021 – från en av genrens verkliga nestorer Michael Connelly med över 35 böcker bakom sig till den psykologiska spänningens mästare Paula Hawkins som fick ett brett genombrott med Kvinnan på tåget 2015, säger Åsa Lindström, programansvarig för Crimetime Göteborg, i ett pressmeddelande.

Med tanke på rådande omständigheter medverkar de internationella författarna digitalt, de kommer alltså inte att vara på plats i Göteborg.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL