Första författarna klara för Crimetime 2023

Crimetime 2023: JAN GUILLOU, CARINA BERGFELDT, SOFIE SARENBRANT, MARI JUNGSTEDT, DAVID LAGERCRANTZ.

🕵️‍♀️ Författarlista. Sveriges största deckarfestival, Crimetime, äger rum på Bokmässan 2023, lördag 30 sept och söndag den 1 okt. De första namnen på medverkande författare har nu släppts: Nya författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt debuterar på Crimetime (som duo). Även David Lagercrantz (ny bok i höst, Memoria), Jan Guillou och Mari Jungstedt är offentliggjorda.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.