Första författarna klara för Crimetime 2023

Crimetime 2023: JAN GUILLOU, CARINA BERGFELDT, SOFIE SARENBRANT, MARI JUNGSTEDT, DAVID LAGERCRANTZ.

🕵️‍♀️ Författarlista. Sveriges största deckarfestival, Crimetime, äger rum på Bokmässan 2023, lördag 30 sept och söndag den 1 okt. De första namnen på medverkande författare har nu släppts: Nya författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt debuterar på Crimetime (som duo). Även David Lagercrantz (ny bok i höst, Memoria), Jan Guillou och Mari Jungstedt är offentliggjorda.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.