fbpx

Femte gången gillt för Mariefreds litteraturfest

Frida Skybäck. Foto: Pressbild/LB förlag

Frida Skybäck, Niklas Natt och Dag, Karin Smirnoff och Susanna Alakoski är några av författarna som gästar Mariefreds Litteraturfest den 19 oktober 2019.

Mariefreds Litteraturfest fyller 5 år i höst. Lördagen den 19 oktober blir det samtal, författarmöten och litteratur på flera platser i centrala Mariefred. 

Programmet inleds med en författarfrukost med Frida Skybäck som samtalar med Magnus Utvik om sin bok Bokcirkeln vid världens ände. Därefter blir det bland annat en programpunkt för barn med Johan Anderblad, författarsamtal med Helena von Zweigbergk, Niklas Natt och Dag, Karin Smirnoff och Åke Edwardsson.

ANNONS

Jesper Högström kommer prata om Hjalmar Söderberg, och Susanna Alakoski kommer att berätta om sin nya bok Bomullsängeln under två separata programpunkter (den första är fullbokad).

Dagen avslutas med litterär bar på restaurang Alba där det bland annat kommer bjudas på diverse uppläsningar.

Litteraturfesten pågår kl 10–22 lördag den 19 oktober, på olika ställen runtom i centrala Mariefred. Vissa av programpunkterna har fri entré, till andra behövs biljett.

Evenemanget ska ej blandas ihop med Feelgoodfestivalen i Mariefred.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny