ANNONS

Frida Skybäck. Foto: Pressbild/LB förlag

Femte gången gillt för Mariefreds litteraturfest

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Frida Skybäck, Niklas Natt och Dag, Karin Smirnoff och Susanna Alakoski är några av författarna som gästar Mariefreds Litteraturfest den 19 oktober 2019.

Mariefreds Litteraturfest fyller 5 år i höst. Lördagen den 19 oktober blir det samtal, författarmöten och litteratur på flera platser i centrala Mariefred. 

Programmet inleds med en författarfrukost med Frida Skybäck som samtalar med Magnus Utvik om sin bok Bokcirkeln vid världens ände. Därefter blir det bland annat en programpunkt för barn med Johan Anderblad, författarsamtal med Helena von Zweigbergk, Niklas Natt och Dag, Karin Smirnoff och Åke Edwardsson.

Jesper Högström kommer prata om Hjalmar Söderberg, och Susanna Alakoski kommer att berätta om sin nya bok Bomullsängeln under två separata programpunkter (den första är fullbokad).

Dagen avslutas med litterär bar på restaurang Alba där det bland annat kommer bjudas på diverse uppläsningar.

Litteraturfesten pågår kl 10–22 lördag den 19 oktober, på olika ställen runtom i centrala Mariefred. Vissa av programpunkterna har fri entré, till andra behövs biljett.

Evenemanget ska ej blandas ihop med Feelgoodfestivalen i Mariefred.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL