ANNONS

Femte gången gillt för Mariefreds litteraturfest

Frida Skybäck. Foto: Pressbild/LB förlag

Frida Skybäck, Niklas Natt och Dag, Karin Smirnoff och Susanna Alakoski är några av författarna som gästar Mariefreds Litteraturfest den 19 oktober 2019.

Mariefreds Litteraturfest fyller 5 år i höst. Lördagen den 19 oktober blir det samtal, författarmöten och litteratur på flera platser i centrala Mariefred. 

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Programmet inleds med en författarfrukost med Frida Skybäck som samtalar med Magnus Utvik om sin bok Bokcirkeln vid världens ände. Därefter blir det bland annat en programpunkt för barn med Johan Anderblad, författarsamtal med Helena von Zweigbergk, Niklas Natt och Dag, Karin Smirnoff och Åke Edwardsson.

Jesper Högström kommer prata om Hjalmar Söderberg, och Susanna Alakoski kommer att berätta om sin nya bok Bomullsängeln under två separata programpunkter (den första är fullbokad).

Dagen avslutas med litterär bar på restaurang Alba där det bland annat kommer bjudas på diverse uppläsningar.

Litteraturfesten pågår kl 10–22 lördag den 19 oktober, på olika ställen runtom i centrala Mariefred. Vissa av programpunkterna har fri entré, till andra behövs biljett.

ANNONS

Evenemanget ska ej blandas ihop med Feelgoodfestivalen i Mariefred.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se