ANNONS

Litteraturfestivalen Textival flyttas fram till 2021

Litteraturfestivalen Textival flyttas till nästa år. Bildmontage: Boktugg.

Litteraturfestivalen Textival flyttas till senare delen av 2021. Festivalen skulle ha anordnats i Göteborg med omnejd 26–29 november i år med teman präglade av litteraturens relation till arbete i vid bemärkelse.

Men det förvärrade smittoläget stoppar de planerna.

”Eftersom vi på Textival respekterar och följer de skärpta allmänna råden som Folkhälsomyndigheten utfärdat gällande den kraftiga ökningen av antalet bekräftade covid-19-fall och ser det som vårt ansvar att som kulturarrangör agera ansvarsfullt utifrån vår kontext under denna rådande pandemi, har vi tyvärr tagit det tuffa beslutet att flytta fram Textival Litteraturfestival till senare delen av 2021”, meddelar arrangörerna i ett pressmeddelande.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL