ANNONS

Litteraturfestivalen Textival flyttas till nästa år. Bildmontage: Boktugg.

Litteraturfestivalen Textival flyttas fram till 2021

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Litteraturfestivalen Textival flyttas till senare delen av 2021. Festivalen skulle ha anordnats i Göteborg med omnejd 26–29 november i år med teman präglade av litteraturens relation till arbete i vid bemärkelse.

Men det förvärrade smittoläget stoppar de planerna.

”Eftersom vi på Textival respekterar och följer de skärpta allmänna råden som Folkhälsomyndigheten utfärdat gällande den kraftiga ökningen av antalet bekräftade covid-19-fall och ser det som vårt ansvar att som kulturarrangör agera ansvarsfullt utifrån vår kontext under denna rådande pandemi, har vi tyvärr tagit det tuffa beslutet att flytta fram Textival Litteraturfestival till senare delen av 2021”, meddelar arrangörerna i ett pressmeddelande.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL

Drakar, magi och uråldriga hemligheter i ny fantasybok

”Tänk om allt vi någonsin trott på var lögn, tänk om all kunskap vi tror oss ha är baserat på lögner. Tänk om allt vi någonsin tränats för, fostrats för, var lögn.
Skulle du vilja veta det då?”

Drakfödd utspelar sig i det fiktiva Kammanthea där Kejsaren styr den kända världen med järnhand. Till sin hjälp har han sin onda tjänare och en mystisk mörk makt. Rebeller försöker stoppa dem, men de har inte en chans emot det mäktiga Imperiet. Tills en dag en radh’riam återvänder, tillsammans med en drake och uråldriga hemligheter.

Med fantastiska miljöbeskrivningar och karaktärer som nästan går att ta på tar Annie Erixon med oss på en episk resa i en magisk värld. Läs, bara läs.

(...) Läs hela artikeln »