Litteraturfestivalen Textival flyttas fram till 2021

Litteraturfestivalen Textival flyttas till nästa år. Bildmontage: Boktugg.

Litteraturfestivalen Textival flyttas till senare delen av 2021. Festivalen skulle ha anordnats i Göteborg med omnejd 26–29 november i år med teman präglade av litteraturens relation till arbete i vid bemärkelse.

Men det förvärrade smittoläget stoppar de planerna.

”Eftersom vi på Textival respekterar och följer de skärpta allmänna råden som Folkhälsomyndigheten utfärdat gällande den kraftiga ökningen av antalet bekräftade covid-19-fall och ser det som vårt ansvar att som kulturarrangör agera ansvarsfullt utifrån vår kontext under denna rådande pandemi, har vi tyvärr tagit det tuffa beslutet att flytta fram Textival Litteraturfestival till senare delen av 2021”, meddelar arrangörerna i ett pressmeddelande.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,